Vin & Gastronomi

i Spanien og Italien

Gourmetrejser for firmagrupper

Forkæl jeres kunder eller kollegaer med vinrejser og gourmetture, og giv smagsløgene en række uforglemmelige oplevelser - blandt vinstokke, bølgende vinmarker, historiske vinkældre og smukke vingårde.

Hos By Retz åbner vi nemlig også dørene til vinfremstillingens verden, og det ypperste af de skønne italienske og spanske køkkener.

Med mange års erfaring og et godt, professionelt netværk indenfor vinbranchen og gastronomien, arrangerer By Retz blandt andet vinsmagninger i topklasse i nogle af Europas bedste vinproducerende lande, Italien og Spanien. Hør berømte og dedikerede vinmagere fortælle om druernes forvandling fra jord til bord, og smag de store vine og egnens lækre, lokale delikatesser i charmerende omgivelser.

Vi baner vejen for både vinentusiaster og madelskere, med rundvisninger i nogle af Italiens spændende vinhuse og Spaniens bedste Bodegas'. Hvad enten det gælder frokoster eller middage finder vi de gode spisesteder med udsøgte autentiske egnsretter. Vi booker også bordet på de højtprofilerede Michelin-restauranter på jeres rute. Ligesom vi kan arrangere byture og guide jer i den regionale madkultur på det lokale marked, på enotecaer eller med besøg hos lokale delikatessemagere.

Giv os jeres ønsker, så tilrettelægger vi jeres næste firmatur med kvalitetsvine og mad specielt til jer!

  • Smag på det bedste af Piemonte i det nordlige Italien - liflige Barolo'er og Barbera'er, sorte og hvide trøfler og delikate oste.
  • Vingårdsbesøg med vinsmagning og lækre småretter hos store og små vinproducenter i Toscana.
  • Mød spanske vinproducenter på deres hjemmebane - som 4 Kilos Vinicola på Mallorca eller Bodegas Muga i Rioja. Hør dem fortælle om deres passion i smagerummet. Imens nyder I velskænkede vine og fristende tapas, sortfodsskinke eller gourmetmad til fælles glæde.

Skal vi arrangere jeres næste gourmetrejse?

Kontakt os på telefon 7023 1819 eller via nedenstående formular og få et tilbud på en skræddersyet gourmetrejse.

Kontakt os for et tilbud

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage inden for 2 hverdage med et tilbud på en skræddersyet firmarejse for dig og dine kollegaer.

Teknisk rejsearrangør:
Sne & Snö A/S  ·  CVR: 37996475  ·  Medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2739)  ·  Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
© 2016 Sne & Snö A/S. Alle rettigheder forbeholdes.