Events

V.I.P. i ind- og udland

Events til firmagrupper

Ryst firmaet sammen eller giv kunderne en ekstraordinær oplevelse med hjem. By Retz arrangerer og afvikler events til lands og til vands for erhvervslivet, i både ind- og udland.

Hos By Retz ved vi, hvordan sammenhold, viljestyrke, udholdenhed, netværk, viden og motivation kan næres og skaber fornyet dynamik i organisationen - med de bedste resultater, både for jeres medarbejdere, kunder og på virksomhedens bundlinje.

By Retz tilbyder således gennemtænkte, professionelle og præcist tilrettelagte konferencer og events af høj kvalitet.

Vi sætter barren højt

By Retz går gerne de ekstra skridt, der skal til for at sikre et frugtbart udbytte og en høj kvalitet - hvad enten det gælder afholdelsen af jeres næste konference, møder i erhvervsnetværket eller den unikke event.

Oplev store sportsbegivenheder på tæt hold - eksempelvis fra VIP-loungen på Camp Nou eller til Formel 1 i Monaco. Prøv kræfter med Crossfit, og få inspirerende coaching af store kapaciteter. Gør Guldfireren kunsten efter, eller oplev skumsprøjtene fra kapsejladser med frisk vind i håret. Vi står også gerne for tilrettelæggelse af f.eks. jubilæer, firmafester, specialmiddage med kulinarisk tema, luksus vinsmagninger, premierer, koncerter og underholdende shows med kendte entertainere.

Mulighederne for udvikling, teambuilding og unikke oplevelser er mange. Vi har idéerne og den solide erfaring til at gennemføre dem med succes. Vi sætter en ære i at skabe merværdi for vores kunder, og sætte nye standarder for jeres relationer.

I er derfor altid velkomne til at kontakte os for nye input og inspiration til jeres næste firmarejse:

  • Sport, action og teambuilding
  • Møder og konferencer
  • Vin og gastronomi
  • Firmafester
  • Kulturarrangementer

Skal vi arrangere jeres næste firmaevent?

Kontakt os på telefon 7023 1819 eller via nedenstående formular og få et tilbud på jeres næste firmaevent.

Kontakt os for et tilbud

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage inden for 2 hverdage med et tilbud på et skræddersyet firmaevent for dig og dine kollegaer.

Teknisk rejsearrangør:
Sne & Snö A/S  ·  CVR: 37996475  ·  Medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2739)  ·  Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
© 2016 Sne & Snö A/S. Alle rettigheder forbeholdes.