Cykelrejser

til Pyrenæerne, Alperne og Mallorca

Cykelrejser til firmagrupper

Efter i mange år at have koncentreret os om at lave skræddersyede skiture, her flere af vores kunder efterspurgt skræddersyede cykelrejser. Og ja - vi arrangerer også cykelrejser. Og med samme store sikkerhed og 'know-how’.

Siden sommeren 2013 øger vi antallet af skræddersyede cykelture. Vores erfaring og viden fra hvordan man arrangerer den perfekte skitur har vi overført til cykelverdenen. Uden at det er gået ud over vores høje kvalitet og serviceniveau. Vi gør det enkelt for gruppen, så man kan fokusere på det vigtigste: oplevelserne!

Vi har lært at der er fem ting, der er vigtige for en succesfuld afholdelse af en cykeltur:

  • Cykler skal transporteres uden om flyveturen, og cykelkufferten gider man først se igen sidste dag.
  • Hellere et godt autentisk hotel med solid mad fremfor gourmet, spa og wellness.
  • Følgebil hver dag på alle etaper med forplejning og rytterens egen håndbagage ved hånden.
  • Rutens sværhed skal være afstemt med alle deltagere.
  • En god cykelguide, der både kører forrest og bagerst, og som sammen med rejselederen sørger for frokost på rette tid og sted og at indkvarteringen klapper hver aften.

Med disse redskaber i hånden har vi nu gennemført over 15 succesfulde cykelture de seneste 3 år.

Vi har valgt at fokusere på 3 områder

PYRENÆERNE – med udgangspunkt fra Pau går ruten over Col d’Aubisque, Hautacam, Col du Tourmalet, Col d’Aspin og Col de Peyresourde og herefter tilbage igen. Man forundres over hvor anderledes ruten er fra modsatte side.

ALPERNE – med udgangspunkt fra de sydlige alper og byen Montgenevre går ruten nordpå mod alpernes Venedig: Annecy. Undervejs kan legendariske toppe som Sestriere, Col du Lautaret, Col du Galibier, Alpe d’Huez, Col Ornon, Col de la Croix de fer og Col de la Madeleine besejres, inden man nyder en skaldyrsfrokost og en sejrsdukkert i den smukke Annecy sø.

MALLORCA – øen er som bygget til en cykelrejse. Vi benytter lokalkendte guider der ynder at vise netop deres specielle rute, helt planlagt efter niveauet i gruppen. Selv efter 10 gange på cykel på øen kan man stadig forundres over stigninger og nedkørsler til og fra små havne og vige.

Med udgangspunkt i den personlige henvendelse og dialog vil det være en stor fornøjelse at byde jer velkommen til en oplevelse på to hjul, der matcher dem på de to brædder.

Skal vi arrangere jeres næste cykelrejse?

Kontakt os på telefon 7023 1819 eller via nedenstående formular og få et tilbud på en skræddersyet cykelrejse.

Kontakt os for et tilbud

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage inden for 2 hverdage med et tilbud på en skræddersyet cykelrejse for dig og dine kollegaer.

Teknisk rejsearrangør:
Sne & Snö A/S  ·  CVR: 37996475  ·  Medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2739)  ·  Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
© 2016 Sne & Snö A/S. Alle rettigheder forbeholdes.