Surfrejser

til Middelhavet

Surfrejser til Middelhavet

Lær dine kunder eller medarbejdere at kite- eller windsurfe, og bo sammen lige ved stranden.

Adrenalinen pumper i blodbanerne og lykkefølelsen strømmer gennem min krop, når endorfinerne udløses. Jeg smiler, og livet er bare dejligt. Sådan har jeg det, når jeg slipper 'taget' i hverdagens trummerum, og bliver et med havet, bølgerne, solen og min kite. Det har været min drivkraft for at lave eventrejser i mange år – at kunne videregive den fantastisk følelse, det er at være i ét med naturen. En følelse som jeg længes efter, kender og smiler over lige nu, bare ved tanken.

For mig handler det om at være ét med naturen og dens kræfter året rundt – nemlig i bjergene med sneen og mine ski om vinteren og på havet med vinden, bølgerne og min kite om sommeren.

Det er i disse øjeblikke, jeg finder nærværet og den dybe ro og glæde. Det er i disse øjeblikke, jeg tænker kreativt. Det er i disse øjeblikke, du som virksomhedsejer eller -leder får tid til at inspirer og socialisere med dine kunder eller kollegaer på en helt ny og fantastisk måde.

Jeg har længe ledt efter det perfekte spot at kitesurfe på, hvor det er varmt, solen skinner og hvor der med garanti er termiske vinde mindst 5 timer om dagen. Gennem intens research og søgen har jeg fundet Danmarks og nogle af Europas bedste spots - hvad enten man er nybegynder eller øvet.

Fælles for alle stederne er optimale forhold til at kitesurfe, hvor jeg sammen med højt kvalificerede instruktører kan tage vores gæster med og forene min passion for kitesurfing med masser af sol og varme, strandliv og afslapning. Naturligvis kombineret med muligheden for at lære at surfe under trygge og sikre rammer, med de bedste instruktører og på bedste strandhoteller i verden.

Skal vi arrangere jeres næste surfrejse?

Kontakt os på telefon 7023 1819 eller via nedenstående formular og få et tilbud på jeres næste firmarejse.

Kontakt os for et tilbud

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage inden for 2 hverdage med et tilbud på en skræddersyet surfrejse for dig og dine kollegaer.

Teknisk rejsearrangør:
Sne & Snö A/S  ·  CVR: 37996475  ·  Medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2739)  ·  Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
© 2016 Sne & Snö A/S. Alle rettigheder forbeholdes.