Fodboldrejser

til Spanien, Italien, England og Champions League

Fodboldrejser til firmagrupper

Oplev de største fodboldkampe i Europas fodboldmekkaer og storbyer. I samarbejde med By Retz er du sikret en skræddersyet fodboldrejse udover det sædvanlige.

Hvis du leder efter de 2 billigste billetter til en fodboldkamp i England er vi nødvendigvis ikke de bedste i Danmark. Men med snart 10 års erfaring i at skræddersy fodboldrejser - efter dine ønsker og behov - behøver du ikke lede længere. Vi har agenter til de rigtige billetter og vi sammensætter den rigtige pakke med hotel, fly og transfer lige efter din smag.

Kombinérede fodboldrejser

Vi kender de gode restauranter, de bedste hoteller, samt kulturen og de lokales favoritsteder, i Europas store fodboldbyer. Hvorfor ikke kombinere fodboldrejsen med eksempelvis besøg på vingård, kulturelle besøg eller andre events?

Vi har gennemført over 100 skræddersyede fodboldrejser til La Liga, Premier League, Serie A og Champions League. Vores speciale er Spanien hvor vi siden 2007 har fulgt Mallorca, Getafe, de store hovedstadsklubber Real Madrid og Atletico Madrid, samt selvfølgelig FC Barcelona.

Kontakt os for inspiration til at sammensætte jeres skræddersyede pakkerejse til den næste store fodboldoplevelse.

Skal vi arrangere jeres næste fodboldrejse?

Kontakt os på telefon 7023 1819 eller via nedenstående formular og få et tilbud på en skræddersyet fodboldrejse.

Kontakt os for et tilbud

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage inden for 2 hverdage med et tilbud på en skræddersyet fodboldrejse for dig og dine kollegaer.

Teknisk rejsearrangør:
Sne & Snö A/S  ·  CVR: 37996475  ·  Medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2739)  ·  Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
© 2016 Sne & Snö A/S. Alle rettigheder forbeholdes.